HomeTwanami › Aandachttraining
Zoom:

Aandachttraining

Doel:

In de mindfulness training leer je je innerlijke processen te observeren. Zo word je je bewust van je automatische patronen in denken, voelen en doen.

Meer informatie:


Werkwijze:

De 8 weekse Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) training is ca 40 jaar geleden ontwikkeld door Jon Kabat Zinn aan de Universiteit van Massachusetts. Hij slaagde er in Oosterse wijsheid te combineren met westerse psychologie. Een back to basic training, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat mindfulness tot één van de meest effectieve instrumenten behoort met betrekking tot het verminderen van stress. Inmiddels wordt de basis van mindfulness op vele gebieden toegepast, bijv. bij depressies, adhd, verslaving, eetstoornissen, autisme en kanker.

De mindfulness training wordt vaak ‘aandachttraining’ of ‘bewustwordingstraining’ genoemd. Want dat is wat we doen, de aandacht trainen en we worden ons meer bewust van wat er op het moment is. Dat lijkt heel simpel en dat is het ook, maar het toepassen vergt enige moeite.Contactpersoon:
Naam: Twan Roefs
Telefoonnummer: 06-14 54 34 22
E-mail: twanami@upcmail.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 29-1-2020 12:09:41

Aangeboden door:

Logo

Twanami

Total calm and ease of body and mind

Bezoekadres: Nevenakker 26, 5688 PK Oirschot
Postadres: Nevenakker 26, 5688 PK Oirschot
Telefoonnummer: 06-14 54 34 22
E-mail: twanami@upcmail.nl
Website: www.twanami.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Huisartsen en therapeuten


Doelstelling of kernactiviteit:
Mindfulness zorgt voor calm and ease in je hoofd. Beter leren omgaan met je (negatieve) gedachten, angsten, emoties, piekeren en burn-out klachten. Bewust ZIJN in het moment, bij jezelf, met jezelf.


Soorten diensten of activiteiten:
Mindfulness
Massage
Access Consciousness


Contactpersoon:
Twan Roefs
E-mail: twanami@upcmail.nl
Telefoonnummer: 06-14 54 34 22