Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeUnited Consumers › Goedkope energie
Zoom:

Goedkope energie

Doel

Groene energie voor een zeer goede prijs én met de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met voordeel voor u!

Toelichting

Groene energie voor een zeer goede prijs én met de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met voordeel voor u! Voor goedkope energie hoeft u dus bijna niets te doen, want overstappen naar UnitedConsumers Energie is zo geregeld. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest. Uw aansluiting blijft hetzelfde, u behoudt gewoon stroom en gas. En krijgt u een opzegboete omdat u overstapt? Geen zorgen, die vergoeden wij. Goed voor elkaar.

Altijd goedkope energie

Bij UnitedConsumers profiteert iedereen van goedkope energie en zijn wij blij met u als klant. Of u nu kiest voor 1 jaar wind mee, 3 jaar wind mee of Altijd wind mee, u krijgt altijd een welkomstbonus van € 70,00. Daarbovenop ontvangt u bij 3 jaar wind mee en Altijd wind mee extra korting.

Met de kracht van 500.000 deelnemers kopen wij groot in en geven het voordeel aan u terug. Ook u kunt iedere maand meer overhouden op uw vaste lasten. Sluit u gratis bij ons aan en profiteer van goedkope energie en de beste service

Meer informatieContactpersoon

Naam: Energie
Telefoonnummer: 040 - 235 05 60
E-mail: energie@unitedconsumers.com


Doelgroep

  • vanaf 14 jaar


Gegevens ingevoerd: 25-10-2017 14:21:24

United Consumers

Bezoekadres:
Luchthavenweg 20
Eindhoven

Postadres:
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Telefoonnummer: 040 - 235 05 60

E-mailadres: info@unitedconsumers.com

Website: www.unitedconsumers.com


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
UnitedConsumers is opgericht in 2000 met één doel voor ogen: u verlichten in uw vaste lasten. Dit doel streven we nog steeds na. En we worden zelfs steeds ambitieuzer. Daardoor vinden we steeds meer manieren om consumenten te laten besparen op hun vaste lasten.

Belangrijkste doelgroepen:
ons collectief is er voor en door consumenten