Logo digitale-sociale-kaart.nl
HomeVérian › Specialistische zorg
Zoom:

Specialistische zorg

Doel

Naast de wijkteams die verzorging en verpleging leveren, hebben wij gespecialiseerd verpleegkundigen in dienst. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen zijn extra opgeleid voor ondersteuning bij specifieke (chronische) ziekten, aandoeningen en complexe zorg.

Toelichting

Behalve met specialistische verpleegkundige handelingen, ondersteunen zij u ook breed bij alle gevolgen van uw ziekte of aandoening. U, maar ook uw partner, kunnen bij hen terecht voor advies, voorlichting en begeleiding. Bij u thuis of tijdens een spreekuur. Wij hebben gespecialiseerd verpleegkundigen op het gebied van: - Wondzorg - Stomazorg - Long - Palliatieve zorg - Niet Aangeboren Hersenletsel - Diabetes Mellitus - Dementie en Kwetsbare ouderen - Continentiezorg - Technoteam voor complexe verpleging Wat zijn de kosten? Voor het consult of huisbezoek van de gespecialiseerd verpleegkundige worden geen kosten in rekening gebracht. Zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten voor zorgproducten en/of hulpmiddelen. Informeer goed bij uw verzekeraar waar u voor verzekerd bent en wat de voorwaarden zijn. Wat zijn de kosten? Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte van uw eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie
Contactpersoon

Naam: Zorglijn 24 x 7 bereikbaar
Telefoonnummer: 088-126 3 126
E-mail: info@verian.nl


Doelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 24-11-2023 10:47:42

Vérian

Bezoekadres:
Jean Monnetpark 1
Apeldoorn

Postadres:
Postbus 1032
7301 BG Apeldoorn

Telefoonnummer: 088-126 3 126

E-mailadres: info@verian.nl

Website: www.verian.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij zijn een innovatieve en veelzijdige thuiszorgorganisatie met een warm hart voor onze cliënten: 24 x 7 dicht in de buurt. Thuiszorgorganisatie Vérian verzorgt en verpleegt ieder jaar ongeveer 40.000 mensen. Dat doen we met persoonlijke aandacht en toewijding.