HomeVérian › Thuisbegeleiding
Zoom:

Thuisbegeleiding

Doel:

Iedereen maakt wel eens moeilijke periodes door in zijn leven. Maar soms stapelen de problemen zich zo hoog op dat u het even niet meer aan kunt. Dan zijn wij er om u te helpen weer grip te krijgen op uw leven.

Meer informatie:


Werkwijze:

De oorzaken van het ontstaan van problemen zijn vaak heel divers. Bijvoorbeeld door een depressie of een ander psychiatrisch probleem, problemen met de opvoeding van uw kind(eren), een verslaving van uzelf of een gezinslid, dementie of een ingrijpende verandering in uw gezin, zoals een echtscheiding of overlijden van een gezins- of familielid.

Voor wie is Thuisbegeleiding bedoeld?

Thuisbegeleiding is voor een grote doelgroep. Denk aan mensen met verslavingsproblematiek en psychosociale of psychiatrische problemen, multiprobleem en risicogezinnen, mantelzorgers die overbelast zijn of raken, alleenstaande in een kwetsbare situatie.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij ondersteunen, activeren en bieden structuur in het dagelijks leven van u of van u en uw gezin. Door praktische en psychosociale hulp leert u nieuwe vaardigheden om uw problemen zelf op te lossen. Bijvoorbeeld structuur aanbrengen, zelfvertrouwen vergroten, ondersteunen en activeren. Wij werken oplossingsgericht en praktisch. Samen met u brengen wij de hulpvraag in kaart. Vervolgens zoeken wij gezamenlijk naar de gewenste oplossingen en wordt bepaald wie u daarin kunnen ondersteunen. Dit wordt in doelen omgezet en vervolgens vastgelegd in een begeleidingsplan.

Eventueel maken we gebruik van de methodiek Video Hometraining en Video Interactie Begeleiding.

Voor begeleiding wordt een eigen bijdrage berekend via het CAK en is afhankelijk van het inkomen. Voor begeleiding van kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen bijdrage.Contactpersoon:
Naam: Zorglijn 24 x 7 bereikbaar
Telefoonnummer: 088-126 3 126
E-mail: info@verian.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 12 jaar
Laatste wijziging: 4-5-2021 14:10:16

Aangeboden door:

Logo

Vérian


Bezoekadres: Jean Monnetpark 1 Apeldoorn
Postadres: Postbus 1032, 7301 BG Apeldoorn
Telefoonnummer: 088-126 3 126
E-mail: info@verian.nl
Website: www.verian.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij zijn een innovatieve en veelzijdige thuiszorgorganisatie met een warm hart voor onze cliënten: 24 x 7 dicht in de buurt. Thuiszorgorganisatie Vérian verzorgt en verpleegt ieder jaar ongeveer 40.000 mensen. Dat doen we met persoonlijke aandacht en toewijding. Dat mag u van onze (zorg)medewerkers verwachten, als zij u thuis helpen. Onze zorgverleners zijn onze kracht en zij hebben allemaal één ding gemeen: Passie voor de zorg!


Soorten diensten of activiteiten:
- huishoudelijke hulp (Wmo)
- diensten in en om huis (particulier)
- verpleging
- persoonlijke verzorging
- specialistische verpleegkundige zorg
- jeugdgezondheidszorg 0 tot 4 jaar
- thuisbegeleiding
- personenalarmering
- maatschappelijk werk
- thuiszorgwinkels i.s.w. met Medipoint
- diverse cursussen ter bevodering van welzijn


Vérian levert door het aanbesteden van huishoudelijke verzorging (Wmo) ofwel huishoudelijke hulp bij diverse gemeenten. Vérian regelt snel na ontvangst van uw indicatie voor u een huishoudelijke hulp in de gemeenten Brummen, Buren, Culemborg, Ede, Epe, Geldermalsen, Groesbeek, Heerde, Heumen, Leerdam, Lingewaal, Maasdriel, Neerrijnen, Nijmegen, Oldebroek, Rhenen, Renkum, Tiel, Ubbergen, Voorst, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel.


Contactpersoon:
Zorglijn 24 x 7 bereikbaar
E-mail: info@verian.nl
Telefoonnummer: 088-126 3 126