HomeVeritas Vertegenwoordiging › Executele
Zoom:

Executele

Doel:

Vooraf uw nalatenschap en wensen laten vastleggen


Werkwijze:

Het is niet altijd even eenvoudig om vooraf te bedenken en te bespreken, wat er geregeld moet worden wanneer u komt te overlijden. Echter is het goed om hier vroegtijdig bij stil te staan, zodat alles voor uzelf en voor uw nabestaanden goed geregeld is. Door een executeur aan te wijzen, bent u er zeker van dat alles rondom uw nalatenschap zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld. Stichting Veritas Vertegenwoordiging kan u helpen, om bij voorbaat uw uitvaart wensen vast te leggen. Hierdoor voorkomt u dat uw wensen, niet worden nageleefd bij uw uitvaart. De familie wordt ontlast omdat de moeilijke keuzes al bij voorbaat gemaakt zijn. U kunt vooraf de volgende zaken door ons laten vastleggen, zodat uw wensen kunnen worden vervuld.

Wat kan familie doen bij het overlijden van een dierbare

Het overlijden van een familielid of dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke tijd wilt u meestal niet stil staan bij de praktische zaken, die u moet regelen rondom het overlijden van uw dierbare. Een executeur kan u helpen en ondersteunen door deze zorgen uit handen te nemen. Wij zullen familieleden zoveel mogelijk betrekken bij het proces en tussentijds op de hoogte houden over de stand van zaken. Een executeur zal de afwikkeling van een nalatenschap van begint tot eind verzorgen.

Voor al uw vragen of voor een vrijblijvend gesprek over het regelen van een nalatenschap kunt u contact opnemen met Patricia Speelmans of Hans Kouwenhoven van de afdeling Executele. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op: 010-211 02 33. U kunt uw vragen ook per e-mail stellen: nalatenschappen@stichtingveritas.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Laatste wijziging: 24-9-2019 12:03:10

Aangeboden door:

Logo

Veritas Vertegenwoordiging


Postadres: Postbus 9099, 3007 AB Rotterdam
Telefoonnummer: 010-211 02 33
Faxnummer: 010-211 02 59
E-mail: info@stichtingveritas.nl
Website: www.veritasvertegenwoordiging.nl


Organisatie Type
Financiële zorgverlener


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting Veritas Vertegenwoordiging is een onafhankelijke non-profitorganisatie met als doelstelling haar klanten in meer of mindere mate te vertegenwoordigen op materieel en/of immaterieel gebied wanneer zij dit zelf als gevolg van een geestelijke grondslag niet langer zelfstandig kunnen.


Soorten diensten of activiteiten:
De visie wordt uitgewerkt door middel van het aanbieden van:
* Budgetbeheer
* Inkomensbeheer
* Meerderjarigenbewind (ook wel beschermingsbewind of onderbewindstelling genoemd)
* Testamentair bewind
* Mentorschap
* Curatele
* Afwikkeling nalatenschap