HomeVPNgids.nl › Veilig internet voor kind en jeugd
Zoom:

Veilig internet voor kind en jeugd

Doel:

Als ouder, leerkracht of pedagogisch professional wil je er alles aan doen om kinderen veilig te houden. Online is dat nog best een uitdaging: de ontwikkelingen gaan razendsnel en dat is vaak lastig bij te benen. In dit dossier bespreken we manieren om kinderen bescherming te bieden terwijl ze gebruikmaken van het internet.

Meer informatie:


Werkwijze:

Het internet: leuk, maar soms gevaarlijk

Social media, spelletjes en online uitdagingen zijn vooral heel erg leuk. Kinderen van alle leeftijden zullen hieraan mee willen doen – en terecht. Toch zijn er een aantal risico’s die ze online tegen kunnen komen. Deze bespreken wij stuk voor stuk. Ook geven we suggesties voor internetregels die je in de opvoeding van je kind kunt gebruiken en tips om de communicatie met je kind vloeiender te laten lopen. We hebben onder andere leeftijdsspecifieke tips en een uitgebreide gids over het gebruik van digitaal ouderlijk toezicht opgesteld om jouw leven een beetje gemakkelijker te maken.

Ga naar de webpagina veilig internet voor kind en jeugd.Doelgroep


- Voor iedereen


Gegevens ingevoerd: 14-8-2019 10:29:46

Aangeboden door:

VPNgids.nl


Postadres: Groesbeekseweg 246a, 6523PJ Nijmegen
E-mail: info@vpngids.nl
Website: VPNgids.nl


Organisatie Type
Onderzoek en advies


Doelstelling of kernactiviteit:
Hier vind je alle informatie over VPN’s en VPN-verbindingen. Benieuwd naar wat een VPN is? Wil je een VPN gebruiken maar weet je niet hoe het werkt? Of ben je gewoon geïnteresseerd in VPN’s en VPN-netwerken?


Belangrijkste doelgroepen:
Ouders en leerkrachten