HomeVPNgids.nl › Veilig internet
Zoom:

Veilig internet

Doel:

Veilig internetten is belangrijk voor iedereen. Zeker in de wereld van tegenwoordig is het goed om extra te letten op je online veiligheid. In onze ‘Veilig Internet’ dossiers vind je tips en informatie over hoe jij je computer en internetverbinding kunt beveiligen.

Meer informatie:


Werkwijze:

Cybercrime

Cybercrime en cybersecurity zijn een hot topic. Nu mensen steeds meer zaken regelen op het internet wordt het belangrijk om je bewust te zijn van cybercriminaliteit. Van het stelen van creditcardgegevens tot online identiteitsfraude, in dit dossier lees je over alle vormen van cybercrime.

Malware

Malware en veilig internet zijn nauw met elkaar verbonden. Malware is een van de grootste problemen voor de veiligheid van je computer en je internetverbinding. Het is daarom ook belangrijk om malware te verwijderen en een goede virusscanner te gebruiken. Meer weten over malware? Werp dan een blik op ons gehele malware dossier.

Veilig surfen

Veilig internetten is steeds belangrijker vandaag de dag. Bankzaken, overheidszaken en belastingaangiftes vinden in toenemende mate online plaats. Ook kinderen maken vaker gebruik van het internet dan vroeger. Veilig kunnen surfen is nu belangrijker dan ooit. Alles weten over veilig surfen? Bekijk dan ons dossier over dit onderwerp.

Cloud & backups

Bestanden opslaan in de cloud is de normaalste zaak van de wereld geworden. Dit lijkt ideaal, maar er zijn ook veiligheidsrisico’s aan verbonden. Backups maken en opslaan in de cloud is niet altijd even veilig. Gelukkig zijn er ook bedrijven die relatief veilige online backups mogelijk maken. Alles over de cloud en backups vind je in dit dossier.

Zakelijk

Zakelijk internet en het veilig uitwisselen van zakelijke bestanden wordt steeds belangrijker. Bedrijven zijn niet langer aan een locatie gebonden en dat heeft zo zijn voordelen. Maar veilig internet is voor bedrijven net zo belangrijk als voor particulieren, zo niet belangrijker. In dit dossier vind je alles over veilig zakelijk internetten.

Kind en jeugd

Online veiligheid is voor kinderen misschien zelfs nóg belangrijker dan voor de meeste volwassenen. Kinderen pikken nieuwe technologieën en informatie erg snel op, maar kunnen online tegelijkertijd allerlei gevaren tegen het lijf lopen. Voor ouders, verzorgers en leraren kan het lastig zijn om kinderen hiertegen te beschermen. In dit dossier lees je hoe je dit samen met je kind aan kunt pakken.Doelgroep


- Voor iedereen


Laatste wijziging: 14-8-2019 10:41:17

Aangeboden door:

VPNgids.nl


Postadres: Groesbeekseweg 246a, 6523PJ Nijmegen
E-mail: info@vpngids.nl
Website: VPNgids.nl


Organisatie Type
Onderzoek en advies


Doelstelling of kernactiviteit:
Hier vind je alle informatie over VPN’s en VPN-verbindingen. Benieuwd naar wat een VPN is? Wil je een VPN gebruiken maar weet je niet hoe het werkt? Of ben je gewoon geïnteresseerd in VPN’s en VPN-netwerken?


Belangrijkste doelgroepen:
Ouders en leerkrachten