HomeWegwijsplus Vught › Sociaal Fonds
Zoom:

Sociaal Fonds

Doel:

Het Sociaal Fonds biedt hulp aan mensen die door financiële omstandigheden in sociale moeilijkheden raken of zijn geraakt en waar geen andere voorzieningen of regels voor gelden.

Meer informatie:


Werkwijze:

Als je om wat voor reden dan ook in een financiële noodsituatie komt, kun je bij het Sociaal Fonds aankloppen, nadat de gemeentelijke voorliggende voorzieningen gebruikt zijn. Het Fonds gaat vervolgens na of je geholpen kunt worden.

De financiële middelen worden bijeengebracht door de Gemeente Vught, de Vincentiusvereniging en de Protestantse Kerkgemeenschap. De aangevraagde bedragen variëren van 50 euro tot maximaal 700 euro.

Hoe aanvragen?

Via Gemeente Vught, loket Wegwijs, kunt u een aanvraag indienen, bel 073 – 65 80 750 voor het maken van een afspraak.Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 30-9-2022 08:40:06

Wegwijsplus Vught

Bezoekadres:
Secr. van Rooijstraat 1
5261 EP Vught

Postadres:
Postbus 10 100
5260 GA Vught

Telefoonnummer: 073 - 658 07 50

E-mailadres: wegwijs@vught.nl

Website: www.wegwijsplus.vught.nl/


Doelstelling of kernactiviteit: Wegwijs+ denkt met u mee bij het organiseren van eigen oplossingen en steun binnen uw (sociale) omgeving. Uw vraag en eigen mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. Zo houdt u zoveel mogelijk zelf de regie over uw situatie.

Belangrijkste doelgroepen: Hebt u zelf of heeft iemand in uw omgeving advies of ondersteuning van Wegwijs+ nodig? Bijvoorbeeld als het niet meer lukt om het huishouden te doen of er financiële zorgen zijn? Hebt u opvoedingsvragen of dreigen mantelzorgers overbelast te raken? Neem contact op met Wegwijs+.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Wegwijs+ denkt met u mee bij het organiseren van eigen oplossingen en steun binnen uw (sociale) omgeving. Uw vraag en eigen mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. Zo houdt u zoveel mogelijk zelf de regie over uw situatie.


Belangrijkste doelgroepen:
Hebt u zelf of heeft iemand in uw omgeving advies of ondersteuning van Wegwijs+ nodig? Bijvoorbeeld als het niet meer lukt om het huishouden te doen of er financiële zorgen zijn? Hebt u opvoedingsvragen of dreigen mantelzorgers overbelast te raken? Neem contact op met Wegwijs+.


Soorten diensten of activiteiten:
U kunt bij Wegwijs+ terecht met al uw vragen, zorgen en signalen op het gebied van:
- werk en inkomen
- hulpverlening en ondersteuning
- opvoeding
- begeleiding en wonen