HomeWOONLINK › Algemene voorlichting
Zoom:

Algemene voorlichting

Doel:

WOONLINK adviseert en begeleidt u bij het realiseren van uw woonwens, woonplek en of zorgvragen. Met als resultaat: realisatie van uw woonwens en/ of zorgvragen.


Werkwijze:

Woonwens en Woonplek

Dit kan zijn een zelfstandige woonplek OF een woonplek samen met anderen. Van individuele woonaanpassingen in uw huidige woning tot uw eigen woonplek samen met anderen onder een dak. Dat laatste noemen we een wooninitiatief. Het is een “Initiatief” dat ontstaat vanuit uzelf en is gericht op “Wonen.” Vandaar de term “ Wooninitiatieven.” Dit ontstaat vanuit burgerparticipatie; vanuit uzelf, samen met anderen. In Nederland worden op grote schaal ouderinitiatieven/wooninitiatieven vanuit burgerparticipatie gerealiseerd. WOONLINK informeert u hier graag over. Een eigen wooninitiatief dat voldoet aan uw wensen is echt van deze tijd!

WOONLINK ondersteunt u en uw partner of familielid ook met de zorgvragen die er zijn. Wij zijn op de hoogte van de wet en regelgeving ( Wet maatschappelijke ondersteuning en Wet langdurige zorg) Wij willen u ondersteunen om de zorg in te kopen die nodig is voor u u partner of familielid. Door het maken van de verbinding zorgt WOONLINK ervoor dat de zorg zo snel mogelijk georganiseerd wordt die u wenst.

Het begint bij uw idee en uw situatie. Deel deze met WOONLINK en wij maken op basis daarvan voor u een concreet Woonplan of Zorgplan.

WOONLINK biedt projectadvies op maat met u als regisseur.

In het Woonplan krijgt u informatie over; de woonvorm, uw ( mede) bewoners, rechtsvorm, procesplan, informatie over scheiden van wonen en zorg, participatiemogelijkheden, vastgoed opties, zorg optie s met de financiering en de projectplanning.

In het zorgplan krijgt u informatie betreffende de zorg die ingekocht moet worden, zorgaanbieders, dagbesteding, welzijnsvraagstukken, mantelzorgondersteuning, wet en regelgeving, financiering en planning.

Woonlink brengt personen en partijen samen om uw zorgvraag mogelijk te maken.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar
Gegevens ingevoerd: 29-10-2018 20:28:01

Aangeboden door:

Logo

WOONLINK


Bezoekadres: Hoogselaan 31 Bemmel
Postadres: Hoogselaan 31, 6681 DD Bemmel
Telefoonnummer: 06-15064273
E-mail: barbara@woonlink.nu
Website: www.woonlink.nu

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
WOONLINK helpt u of uw familie bij uw woonvraag door het realiseren van een woonplek waar u zich thuis voelt.


Belangrijkste doelgroepen:
Iedereen met een beperking of mantelzorger die ondersteuning wenst.


Soorten diensten of activiteiten:
Woonvraag
Wij zijn uw partner bij vragen en advies bij langer ‘zelfstandig’ thuis wonen. Wij ondersteunen u bij het oriënteren op een andere woonplek tot aan de verhuizing zelf.
Wij zijn uw partner bij het realiseren van een wooninitiatief/ ouderinitiatief van het initiatief tot aan realisatie en nazorg.

Zorgvraag
Wij zijn uw partner bij het aanvragen of inkopen van zorg.
Wij adviseren en ontzorgen mantelzorgers.
Wij helpen u bij het organiseren van dagbesteding, vrije tijd of inzet van vrijwilligers.

WOONLINK adviseert en ontzorgt!


Contactpersoon:
Barbara Maiburg
E-mail: barbara@woonlink.nu
Telefoonnummer: 06-15064273