HomeZorglandgoed 't Huisven › Arbeidstraining
Zoom:

Arbeidstraining

Doel:

Arbeidstraining voor deelnemers die de afstand tot de arbeidsmarkt kan verkleinen. Werken aan specifieke aandachtspunten, en/of (werknemers)vaardigheden om de stap naar werk of scholing mogelijk te maken.


Werkwijze:

Intakegesprek, eventueel samen met opdrachtgever om specifieke vragen en doelen gezamenlijk af te stemmen. Hierdoor kan de training zo gericht mogelijk worden ingezet en zijn de doelen door alle partijen gedragen. Afhankelijk van de vastgestelde doelen in het plan van aanpak kan de begeleiding gericht zijn op het aanleren van vaardigheden; het leren omgaan met beperkingen; het bewaken van (werk)afspraken. Het doel van de arbeidstraining is het zelfstandig kunnen uitvoeren van werkzaamheden in een reguliere werkomgeving.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren
- ouderen
- langdurig werkzoekenden
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 3-10-2014 11:18:35

Extra informatie over deelnemers


Niet geschikt of bestemd voor mensen met de volgende beperkingen:
- actuele drankverslaving
- actuele drugsverslaving
- mensen zonder vaste woon- of verblijfsplaats
- psychische beperkingen

Aangeboden door:

Zorglandgoed 't Huisven


Bezoekadres: Huisvenseweg 16 Heeze
Postadres: Huisvenseweg 16, 5591 VD Heeze
Telefoonnummer: 040 - 20 27 118
E-mail: info@huisven.nl
Website: www.huisven.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
arbeidstraining en dagbesteding voor mensen met een permanente, grote of tijdelijke afstand tot de arbeidsmarkt. Een plek bieden voor maatschappelijke aansluiting en ontwikkeling voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (in eerste instantie) geen passend perspectief is.


Belangrijkste doelgroepen:
Mensen van alle leeftijden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt/maatschappij, die inactief zijn, te maken hebben met multi-problematiek en zonder ondersteuning geen stappen zullen of kunnen maken richting participatie.


Soorten diensten of activiteiten:
Arbeidstraining, sociale activering, observatie en/of onderzoek op het gebied van arbeid, re-integratie, stage, dagbesteding, maatwerktrajecten.