HomeZorgSaam Heusden › Vervoersdienst ZorgSaam Heusden
Zoom:

Vervoersdienst ZorgSaam Heusden

Doel:

Bent u vanwege gezondheidsredenen minder mobiel, dan kunt u gebruik maken van de vrijwillige vervoerdienst van ZorgSaam.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Deze dienst zorgt voor veilig vervoer en begeleidt u tot op de plaats van bestemming.

Het gaat om gepland vervoer. Als u van de vervoersdienst gebruik wilt maken, moet u een rit dus ruim van tevoren aanvragen.

U betaalt per rit een kleine vergoeding. Om gebruik te maken van de vervoersvrijwilliger moet u lid worden. Het lidmaatschap kost € 10,00 per kalenderjaar. Gaat u op pad, dan betaalt u € 0,28 per km en een instaptarief van € 2,00. Eventuele parkeerkosten komen hierbij. Door u gemaakte kosten worden vooraf aan u doorgegeven en betaalt u rechtstreeks aan de vrijwilliger.Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 5-11-2022 19:27:07
Laatste wijziging: 28-11-2022 10:00:40

ZorgSaam Heusden

Bezoekadres:
Raadhuisplein 16
5151 JH Drunen

Postadres:
Raadhuisplein 16
5151 JH Drunen

Telefoonnummer: 0416 373670

E-mailadres: info@zorgsaamheusden.nl

Website: www.zorgsaamheusden.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Regie over het eigen leven houden, is wat ieder mens wil. Maar er kan zich een situatie voordoen waarin een steuntje in de rug erg fijn is. In dat geval kan ZorgSaam Heusden u helpen.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Regie over het eigen leven houden, is wat ieder mens wil. Maar er kan zich een situatie voordoen waarin een steuntje in de rug erg fijn is. In dat geval kan ZorgSaam Heusden u helpen.