Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeOosterhoutvoorelkaar › ANWB Automaatje Oosterhout
Zoom:

ANWB Automaatje Oosterhout

Doel

Heb je ook vervoer nodig? Neem dan minimaal twee dagen van tevoren contact op met Oosterhoutvoorelkaar. Wij maken een passende match tussen jouw vervoersvraag en een vrijwillige chauffeur.

Toelichting

ANWB Automaatje Oosterhout ging van start op 25 januari 2018. Er worden inmiddels tussen 500 en 600 ritten per maand gereden. Vervoer van deur tot deur met of zonder begeleiding, alles volgens de wens van de gebruiker. Het blijkt in een behoefte te voorzien.

Zijn de gebruikelijke vervoersmogelijkheden voor jou niet toereikend en heb jij ook vervoer nodig? Bel 0162 471115!

AutoMaatje wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een team van vrijwillige chauffeurs. Zij zetten hun vrije tijd en auto graag in om stadsgenoten naar de gewenste plaats van bestemming te brengen. Dat kan zowel lokaal als interlokaal. Er is veel mogelijk!

Zodra de match gemaakt is, bellen wij je terug om de rit te bevestigen en te vertellen wie jouw chauffeur wordt. De vergoeding bedraagt € 0,30 per gereden kilometer ( vanaf het adres van de chauffeur) plus eventuele parkeerkosten. Onze vrijwilligers wonen in Oosterhout en we proberen altijd een match te vinden met een vrijwilliger bij jou in de buurt.

Op het afgesproken moment haalt de vrijwilliger je thuis op. Bij een kort uitje zal deze vaak bij je blijven, of in de auto op je wachten. Als er veel tijd zit tussen de heen- en terugrit, bespreken we de mogelijkheden met de beschikbare chauffeur. De vergoeding betaal je rechtstreeks en contant aan de vrijwilliger.

ANWB AutoMaatje is bereikbaar op:

maandag t/m vrijdag 9.00 tot 13.00 uur

Meer informatieDoelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 8-12-2022 10:09:27

Oosterhoutvoorelkaar

Bezoekadres:
Kerkstraat 19
4901 JB Oosterhout

Postadres:
Kerkstraat 19
4901 JB Oosterhout

Telefoonnummer: 0162-471115

E-mailadres: info@oosterhoutvoorelkaar.nl

Website: www.oosterhoutvoorelkaar.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Matchmaker tussen vrijwilligers en organisaties

Belangrijkste doelgroepen:
Oosterhoutvoorelkaar is er voor mensen die vrijwilligerswerk willen verrichten én voor vrijwilligersorganisaties die vrijwilligers zoeken.